SROI invulling Welzorg Nederland

Adviesgesprek aanvragen

SROI invulling Welzorg Nederland

Adviesgesprek aanvragen

7+

Jaar ervaring

PSO 30+

Invulling Social Return (SROI)

35+

Teamleden
welzorg partners the good agency

Invulling SROI: creëren van baankansen door outsourcing klantcontact

The Good Agency is al enkele jaren outsourcing partner van de klantenservice van Welzorg. Vanuit ons kantoor in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, handelen we dagelijks honderden contactverzoeken af via de telefoon en e-mail. Doordat wij als verlengstuk van de organisatie fungeren, beschikken wij inmiddels over de benodigde kennis van producten, WMO en processen.

Social Return doelstelling en baankansen

Als leverancier van gemeenten heeft Welzorg een Social Return doelstelling die ook onderdeel uitmaakt van haar eigen MVO-beleid. De samenwerking met The Good Agency past binnen dit beleid.

Doordat wij ons als sociale onderneming richten op participatie van mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, biedt de samenwerking met Welzorg de mogelijkheid om baankansen te creëren voor deze doelgroep. Hierdoor ontstaat de gewenste win-winsituatie waar men bij de inzet van Social Return ook naar streeft.
Neem contact op
Welzorg Nederland SROI the good agency

Expertise

Wanneer u uw klantenservice uitbesteedt heeft u toegang tot een team van experts in klantcontact, die getraind en opgeleid zijn in het behandelen van klantvragen en -klachten. Dit kan uw klantenservice verbeteren en de klanttevredenheid verhogen. Als u kiest voor een ervaren partij op dit gebied, dan wordt dat vaak echt een verlengstuk van uw eigen organisatie.

the good agency welzorg nederland

Eveline van der Kamp - Manager klantcontact Welzorg

‘De samenwerking tussen Welzorg en The Good Agency is tot stand gekomen door een SROI-behoefte binnen onze organisatie. Welzorg streeft continu naar verbetering van de kwaliteit, zowel binnen de klantcontact organisatie als in de gehele keten. De samenwerking met The Good Agency is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hoogstaand, kwalitatieve klantenservice met zeer bedreven medewerkers; welke zeker niet onderdoen voor onze eigen collega’s in Raamsdonksveer. Er wordt meegedacht om continue te blijven verbeteren. Niet alleen op medewerker niveau, maar zeker ook op procesniveau. Kortom een zeer prettige en vruchtbare samenwerking. Waarin we ook nog eens invulling kunnen geven aan onze SROI-behoefte’

Bedrijfsgegevens

Contactinformatie
The Good Agency b.v.
Van Nelleweg 1, Tabak 1.15
3044 BC Rotterdam
info@thegoodagency.nl
085 876 89 37

Contactformulier