Social Return

Adviesgesprek aanvragen

7+

Jaar ervaring

PSO 30+

Invulling Social Return (SROI)

35+

Teamleden
Wat is SROI the good agency

Wat is Social Return?

Wat is Social Return? Social Return is een instrument om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen en inclusief werkgeverschap te stimuleren. Elke organisatie die een opdracht krijgt vanuit een overheidsinstantie heeft een Social Return verplichting, ook wel SROI genoemd (Social Return On Investment). Daarmee worden mensen geholpen voor wie het niet eenvoudig is om aan de arbeidsmarkt deel te nemen. 

Opdrachtnemers kunnen dit op verschillende manieren invullen. U kunt iemand binnen uw organisatie aannemen of een leerwerktraject aanbieden en u kunt investeren in de ontwikkeling van medewerkers. Uw bedrijf kan ook een activiteit met Social Impact organiseren. Bijvoorbeeld door oudere een computercursus, of jongere een gastles te geven. 

Daarnaast kunt u ook samenwerken met een erkende sociale onderneming. Ook wel Sociaal inkopen genoemd. 

Neem contact op

Hoe kan The Good Agency helpen bij het invullen van Social Return?

The Good Agency is een erkende sociale onderneming, gespecialiseerd in klantcontactdiensten. Sociaal ondernemen is belangrijk voor ons. Daarom pakken wij dat professioneel aan en investeren wij hier blijvend in. Ons Trede 3 & PSO 30+ certificaat zijn hiervan het bewijs. 

We bieden leerwerktrajecten en werkplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Door met ons samen te werken, draagt u bij aan werkgelegenheid voor deze doelgroep en kunt u tevens uw SROI verplichting invullen. The Good Agency is een inclusieve werkgever en biedt opleidingen en baankansen aan mensen die dat hard nodig hebben. Hiervoor werken wij nauw samen met diverse gemeenten en het UWV

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en nieuwe mensen kunnen binnen onze organisatie doorgroeien en skills ontwikkelen. Mensen worden intensief begeleid door onze leidinggevende, trainers en jobcoaches. Hierdoor kunnen we altijd garanderen dat wij een kwalitatieve dienst leveren

Naast het (volledig of deels) invullen van uw klantcontactwerkzaamheden kunnen wij u ook helpen om uw SROI-verplichting in te vullen, door te ondersteunen met: 

  • Antwoordservices en receptiediensten 
  • Klanttevredenheidsonderzoeken 
  • Sales ondersteuning (telefonische leadgeneratie of het maken van afspraken)
  • Backoffice diensten 
  • Opleiden van klantenservicemedewerkers

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor invulling van uw Social Return (SROI) of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Social Return door The Good Agency

Wat zijn de voordelen van SROI invullen met klantenservice?

Expertise

U kunt direct profiteren van de kennis van specialisten

Efficiëntie

Wij leveren maatwerk en denken continu met u mee

Volledige aftrek

U krijgt maximale invulling van uw SROI verplichting

PSO30+ 

Wij zijn PSO 30+ en trede 3 gecertificeerd
Social return kennis & ervaring The Good Agency

Kennis & Ervaring

Door de invulling van Social Return uit te besteden aan een professionele partij die hierin is gespecialiseerd maakt u gebruik van de kennis en ervaring van specialisten. Partijen die gewend zijn om te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn hier volledig op ingericht. Denk hierbij aan de begeleiding op werkvloer maar ook aan de ontwikkeling van medewerkers door de inzet van trainers en jobcoaches. Hierdoor bent u dus gegarandeerd van een kwalitatieve dienst en hoeft u hier zelf geen extra tijd en geld aan te besteden.

Neem contact op

Efficiëntie & Kwaliteit

Uw medewerkers kunnen zich blijven concentreren op de belangrijkste activiteiten binnen uw organisatie. U hoeft geen personeel te werven en opleiden, maar u kunt direct profiteren van de kennis en ervaring van specialisten op dit gebied. Bovendien wordt u eigen personeel niet extra belast met de begeleiding van medewerkers die soms extra aandacht nodig hebben. In de praktijk kan dit namelijk voor extra druk op uw personeel zorgen of verstoringen in bestaande processen. Aan de dienst die u inkoop kunt u uiteraard wel bepaalde kwaliteitseisen stellen. U koopt dus een kwalitatieve dienst in voor een marktconform tarief, zonder dat uw eigen organisatie extra belast wordt of processen vertragen.

Onze reviews op Google

Kostenbesparing Social Return The Good Agency

Flexibiliteit & Kostenbesparing

Een ander belangrijk voordeel van diensten extern inkopen bij een Sociaal erkende onderneming is het feit dat u de volledige kosten kunt aftrekken van uw SROI-verplichting. Als u zelf mensen aanneemt om binnen u eigen processen te gaan werken zijn niet de volledige loonkosten aftrekbaar. De reden hiervoor is dat erkende ondernemingen aan alle eisen voldoen die een maximale aftrek garanderen. Een belangrijk voorbeeld hiervan is de PSO 30+ en Trede 3 certificering (Prestatieladder Sociale Ondernemingen). U heeft uw verplichting hierdoor dus een stuk sneller ingevuld.

Neem contact op

Wat partners over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Eveline van der Kamp - Manager klantcontact Welzorg

‘De samenwerking tussen Welzorg en The Good Agency is tot stand gekomen door een SROI-behoefte binnen onze organisatie. Welzorg streeft continu naar verbetering van de kwaliteit, zowel binnen de klantcontact organisatie als in de gehele keten. De samenwerking met The Good Agency is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hoogstaand, kwalitatieve klantenservice met zeer bedreven medewerkers; welke zeker niet onderdoen voor onze eigen collega’s in Raamsdonksveer. Er wordt meegedacht om continue te blijven verbeteren. Niet alleen op medewerker niveau, maar zeker ook op procesniveau. Kortom een zeer prettige en vruchtbare samenwerking. Waarin we ook nog eens invulling kunnen geven aan onze SROI-behoefte’

Ms. Nameless
Add Your Stars
Anouk Smit - Manager Sourcing HotelSpecials
“Hoge kwaliteit en uitmuntende service is onze standaard. We hebben agenten nodig die bekwaam zijn en echt betrokken in gesprekken namens Bungalow Specials. Dit sluit perfect bij de persoonlijkheid van The Good Agency. Ze trainen en coachen hun agenten goed.”
Ms. Nameless
Add Your Stars

Veelgestelde vragen over social return

Wat is Social Return?

Social Return is een instrument dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk helpt en inclusief werkgeverschap stimuleert. Als organisatie met een opdracht van een overheidsinstantie heeft u een SROI-verplichting. Dit kan worden ingevuld door mensen aan te nemen, leerwerktrajecten aan te bieden, in medewerkers te investeren, activiteiten met Social Impact te organiseren of samen te werken met een erkende sociale onderneming.

Wat zijn de voordelen van sociaal inkopen?

Bij Social Return is het belangrijk om een methode te kiezen die past bij uw bedrijf, omdat elke methode een andere aanpak vereist en voor- en nadelen heeft. Sociaal inkopen is de snelste en makkelijkste manier, waarbij een specialist de invulling volledig uit handen neemt. Dit heeft uiteraard een aantal voordelen.

Op welke manier kunnen wij uw organisatie helpen bij het invullen van SROI?

The Good Agency is een sociaal erkende onderneming, gespecialiseerd in klantcontactdiensten. Daarnaast bieden leerwerktrajecten en werkplekken aan voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en zijn een inclusieve werkgever.

Wij zijn PSO 30+ en trede 3 gecertificeerd en beschikking over trainers en jobcoaches voor de ontwikkeling en begeleiding van onze medewerkers.

Door met ons samen te werken voldoet aan uw SROI verplichting en draagt bij aan werkgelegenheid voor deze doelgroep. Ons vaste team van medewerkers heeft jarenlange ervaring en kandidaten in opleiding worden intensief begeleid, zodat wij altijd een kwalitatieve dienstverlening kunnen garanderen.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op via: info@thegoodagency.nl of telefonisch op 085 876 89 37. Wij helpen u graag verder.

Zijn er nog andere manieren waarop wij SROI kunnen invullen?

Naast het (volledig of deels) invullen van uw klantcontactwerkzaamheden, kunnen wij u ook helpen om uw SROI verplichting in te vullen, door te ondersteunen met:

- Antwoordservices en receptiediensten
- Klanttevredenheidsonderzoeken
- Sales ondersteuning (telefonische leadgeneratie of het maken van afspraken)
- Backoffice diensten
- Opleiden van klantenservicemedewerkers

Hoe zijn onze medewerkers opgeleid?

Al onze medewerkers zijn KSF gecertificeerd. Het KSF certificaat is een branche erkend certificaat van de Klantenservicefederatie Nederland. Daarnaast krijgen al onze medewerkers uitgebreide projecttraining en beschikken wij over eigen trainers voor de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wat zijn onze tarieven?

Onze tarieven zijn van meerdere factoren afhankelijk, voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen via: info@thegoodagency.nl of telefonisch op 085 876 89 37.

Waarom kiezen voor The Good Agency?

The Good Agency is een professioneel klantcontactcenter met jarenlange ervaring in diverse branches. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en zeer gemotiveerd om met aandacht voor de mens te werken. Elk contact, met elke klant, via elk kanaal hoort kwalitatief en persoonlijk te zijn. Dat geloven wij, zo werken wij. Dit zit in onze DNA.

Waar zijn wij gevestigd?

The Good Agency is gevestigd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Hoe contact opnemen of een offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op via: info@thegoodagency.nl of telefonisch op 085 876 89 37. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsgegevens

Contactinformatie
The Good Agency b.v.
Van Nelleweg 1, Tabak 1.15
3044 BC Rotterdam
info@thegoodagency.nl
085 876 89 37

Contactformulier