Werken bij The Good Agency

Werken bij The Good Agency

Onze vacatures

Ben je benieuwd welke vacatures er momenteel binnen The Good Agency beschikbaar zijn, kijk dan snel op Indeed.com


Uiteraard mag ook je C.V. mailen naar info@thegoodagency.nl of telefonisch contact met ons opnemen op:  085 876 89 37

Over The Good Agency

The Good Agency is een professioneel klantcontactcenter met een diepgeworteld sociaal hart. Wij geloven dat elk contact met elke klant, via elk kanaal, kwalitatief en persoonlijk moet zijn. Dit zit in ons DNA. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en hebben het KSF-certificaat (Klantenservice Federatie Nederland), een erkende opleiding in de branche.

Onze oorsprong ligt in de overtuiging dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Daarom hechten we veel belang aan het vergroten en verbeteren van de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Onze PSO-trede 3- en 30+ certificering bevestigen onze werkwijze.


Bij The Good Agency streven we ernaar inclusiviteit en kwalitatief klantcontact samen te brengen. Als werknemer maak je deel uit van de maatschappij en dit brengt vanzelfsprekend belangrijke vraagstukken met zich mee. Wij geloven dat je het verschil kunt maken door met aandacht voor collega's en klanten te werken.


Wil jij ook graag werken binnen een sociale organisatie met leuke collega's en een fijne werksfeer. Neem dan contact met ons op!