sales ondersteuning the good agency banner

Sales ondersteuning

Adviesgesprek aanvragen
sales ondersteuning the good agency banner

Sales ondersteuning

Adviesgesprek aanvragen

7+

Jaar ervaring

PSO 30+

Invulling Social Return (SROI)

35+

Teamleden

Waarom zou u kiezen voor sales ondersteuning?

Als specialist in klantcontact weten wij als geen ander hoe belangrijk goede resultaten zijn voor uw salesafdeling. Wij begrijpen dat geen enkele organisatie hetzelfde is en daarom bieden wij sales ondersteuning, specifiek voor uw organisatie. Of het nu gaat om tijdelijke of vaste ondersteuning, wij richten ons op uw succes.

Onze focus ligt op het maximaliseren van de prestaties van uw salesafdeling. Onze ervaring biedt mogelijkheden op gebied van:

  • Leadgeneratie
  • Leadopvolging
  • Het maken van afspraken voor accountmanagers
  • Telesales
  • Retentie
  • Data verrijking

Wat kan The Good Agency voor u doen betreft sales ondersteuning?

Het is voor elke organisatie van belang om de salesafdeling continu in beweging te houden en te laten groeien. Om uw vraag op de juiste manier in te vullen, voeren we eerst een uitgebreid gesprek en maken we een plan van aanpak om zo gezamenlijk de juiste strategie te bepalen. Daarna starten we met de uitvoering van de opdracht en blijven we continue de behoefte en de verwachting op elkaar afstemmen.

Salesondersteuning kan bestaan uit een combinatie van onderdelen of focus op een specifiek onderdeel. De aanpak verschilt per organisatie en is bepalend voor het succes van de samenwerking.

Wilt u meer weten wat wij voor uw sales afdeling kunnen betekenen?  Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Wat zijn de voordelen van sales ondersteuning?

Persoonlijk

Kwalitatief en persoonlijk contact zit in ons DNA

Rapportages

U ontvangt uitgebreide rapportages en analyses

Prestatiegericht

Prestatiegericht en meedenkend vermogen

Schaalbaar

Opschalen en afschalen wanneer het u uitkomt
Sales ondersteuning Klantcontact zit in ons DNA The Good Agency

Klantcontact zit in ons DNA

Elk contact, met elke klant, via elk kanaal hoort kwalitatief en persoonlijk te zijn. Dat geloven wij, zo werken wij. Dit zit in onze DNA. Wij begrijpen hoe belangrijk het contact met de klant is en welke meerwaarde dit biedt voor uw organisatie. Met onze persoonlijke benadering en service dragen wij bij aan de groei en het succes van uw bedrijf. Onze samenwerking gaat verder dan een zakelijke overeenkomst.

Meer over The Good Agency

Social Return (SROI)

De volledige kosten zijn aftrekbaar van uw SROI verplichting.

Kwalitatief klantcontact

Al onze medewerkers zijn KSF (branche erkend) gecertificeerd.

Inclusiviteit (MVO)

The Good Agency brengt inclusiviteit en kwalitatief klantcontact samen

Coaching & begeleiding op maat

Bij The Good Agency begrijpen we dat goed opgeleid personeel essentieel is voor het succes van onze ondersteuning. Daarom zijn we continu bezig met de ontwikkeling en coaching van onze medewerkers. De kennis van de producten of diensten en het hanteren van de juiste gesprekstechniek staan hierbij centraal. Vervolgens kunnen we middels uitgebreide rapportages sturen op output.

Onze reviews op Google

Uw groei onze missie The Good Agency Sales Ondersteuning

Uw groei is onze missie

Onze missie is om uw organisatie te verbeteren. Als specialist in klantcontact streven wij naar een hechte samenwerking met onze klanten om hun organisatie te verbeteren. Met onze ervaring richten wij ons op wat de klant echt wil. Wij geloven dat een goede samenwerking de sleutel is naar groei en succes voor elke organisatie.  

Neem contact op

Wat partners over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Anouk Smit - Manager Sourcing HotelSpecials
“Hoge kwaliteit en uitmuntende service is onze standaard. We hebben agenten nodig die bekwaam zijn en echt betrokken in gesprekken namens Bungalow Specials. Dit sluit perfect bij de persoonlijkheid van The Good Agency. Ze trainen en coachen hun agenten goed.”
Ms. Nameless
Add Your Stars

Eveline van der Kamp - Manager klantcontact Welzorg

‘De samenwerking tussen Welzorg en The Good Agency is tot stand gekomen door een SROI-behoefte binnen onze organisatie. Welzorg streeft continu naar verbetering van de kwaliteit, zowel binnen de klantcontact organisatie als in de gehele keten. De samenwerking met The Good Agency is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hoogstaand, kwalitatieve klantenservice met zeer bedreven medewerkers; welke zeker niet onderdoen voor onze eigen collega’s in Raamsdonksveer. Er wordt meegedacht om continue te blijven verbeteren. Niet alleen op medewerker niveau, maar zeker ook op procesniveau. Kortom een zeer prettige en vruchtbare samenwerking. Waarin we ook nog eens invulling kunnen geven aan onze SROI-behoefte’

Ms. Nameless
Add Your Stars

Veel gestelde vragen over sales ondersteuning

Waarom kiezen voor sales ondersteuning?

De salesafdeling vormt het kloppend hart van elke organisatie. Een gezonde stroom van nieuwe klanten is essentieel voor de groei van een organisaties. De keuze voor sales ondersteuning is afhankelijk van de behoefte van uw organisatie. Onze aanpak is volledig gericht op de verwachting van uw organisatie. Wij begrijpen dat die per organisatie verschilt, waardoor dit altijd maatwerk is. We gaan graag het gesprek met u aan, zodat we deze behoeften goed in kaart kunnen brengen.

Welke vormen van sales ondersteuning bieden jullie?

- Leadgeneratie
- Leadopvolging
- Het maken van afspraken voor accountmanagers
- Telesales
- Retentie
- Data verrijking

Werken jullie met een vast team op mijn projecten?

Ja! Wij streven er altijd naar om een vast team te creëren, die we dagelijks voor u kunnen inzetten om zo de best mogelijke resultaten te behalen en de kwaliteit goed te borgen.

Ontvang ik rapportages?

U heeft volledig inzicht in de resultaten middels duidelijke en overzichtelijke rapportages.

Moet ik zelf software aanschaffen?

Wij kunnen volledig in uw eigen systemen werken, maar beschikken ook zelf over de juiste software om deze opdrachten uit te voeren.

Hoe zijn onze medewerkers opgeleid?

Al onze medewerkers zijn KSF gecertificeerd. Het KSF certificaat is een branche erkend certificaat van de Klantenservicefederatie Nederland. Daarnaast krijgen al onze medewerkers uitgebreide projecttraining en beschikken wij over eigen trainers voor de ontwikkeling van onze medewerkers.

Is er een vast aanspreekpunt voor mijn uitbesteden opdrachten?

Wij werken met een vaste accountmanager, die uw eerste aanspreekpunt is.

Wat zijn onze tarieven?

Onze tarieven zijn van meerdere factoren afhankelijk, voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen via: info@thegoodagency.nl of telefonisch op 085 876 89 37.

Waarom kiezen voor The Good Agency?

The Good Agency is een professioneel klantcontactcenter met jarenlange ervaring met de ondersteuning van commerciële activiteiten. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en zeer gemotiveerd om met aandacht voor de mens te werken. Elk contact, met elke klant, via elk kanaal hoort kwalitatief en persoonlijk te zijn. Dat geloven wij, zo werken wij. Dit zit in onze DNA.

Waar zijn wij gevestigd?

The Good Agency is gevestigd in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Hoe contact opnemen of een offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op via: info@thegoodagency.nl of telefonisch op 085 876 89 37. Wij helpen u graag verder.

Bedrijfsgegevens

Contactinformatie
The Good Agency b.v.
Van Nelleweg 1, Tabak 1.15
3044 BC Rotterdam
info@thegoodagency.nl
085 876 89 37

Contactformulier